FERZOL KFT.
DEUTSCH
ENGLISH

Hír, program

Nyílt nap a Ferzolnál

2016.10.06. 07:46 [Wm]
2016. 09. 17

2016. szeptember 17-én egy Nyílt Nap keretében megnyitottuk a Ferzol kapuit a környékbeliek előtt. A rendezvény célja az volt, hogy megmutassuk, mivel is foglalkozunk, milyen technológiákat használunk a lemezmegmunkálásban. 

 

« A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

2016. szeptember 17-én egy Nyílt Nap keretében megnyitottuk a Ferzol kapuit a környékbeliek előtt. A rendezvény célja az volt, hogy megmutassuk, mivel is foglalkozunk, milyen technológiákat használunk a lemezmegmunkálásban. A látogatóknak alkalmuk nyílt egy rövid cégbemutató után működés közben is megnézni gyártó berendezéseinket, illetve megtekinthettek egy bemutatót az általunk gyártott termékekből is.

Az érdeklődők között a legkisebbektől az idősebbekig minden korosztály képviseltette magát. Utóbbiak között sok korábbi dolgozónk is volt, akik a technológia ugrásszerű fejlődésén lepődtek meg. Az iskolások kedvence természetesen a hajlítórobotunk volt.

A Nyílt Nap során lehetőség volt tájékozódni a cég álláslehetőségeiről is, sőt akár jelentkezni is lehetett.

A rendezvény sikerén felbuzdulva azt tervezzük, hogy további Nyílt Napokat is rendezünk 2017 folyamán, Tápiószőlős és Újszilvás után más települések lakói számára is. 

 

Nézze meg a Nyílt Napon készült képeinket a képtárban!

Értékelés: 1.6/20
Adatkezelési tájékoztató Munkatársaknak